Vili Apartments Romantic
Superior

Apartamentul Romantic, așa cum îi spune numele, este o oază de liniște pentru cupluri, tineri căsătoriți și nu numai, care oferă momente selecte și intime. Acesta se află la etajul doi al palatului.


Vili Apartments Elegant
Deluxe

Apartamentul Elegant se află la primul etaj al clădirii și combină atmosfera contemporană și modernă din Oradea cu izul de epocă al palatului, care se păstrează de mai bine de 100 de ani.


Facilități

Casa Kolozsváry cu trei etaje se află în centrul orașului Oradea, situată pe piața Bémer (Piața Ferdinand), la colțul străzii Principale cu Teatrul, vă atrage imediat atenția cu o culoare crem, vibrantă a clădirii. Intrarea sa nu se află pe strada Principală, ci pe strada Iosif Vulcan nr 2. După intrare vei găsi cu ușurință apartamentele cu ajutorul panourilor informative.

Clădirea istorică de o sută de ani din Oradea, care a fost recent restaurată, vă oferă apartamente moderne, complet renovate și echipate pentru turiști și oaspeți, și pentru oricine care dorește cazare exclusivă în centrul orașului, cu vederi unice. Echipa Vili Apartments lucrează de doi ani pentru a vă oferi o gamă largă de servicii, astfel încât apartamentele cu șaizeci de metri pătrați vă oferă

WiFi gratuit

aer condiționat

mobilier personalizat

bucătărie complet echipată

ceai, cafea gratuit în apartament

chill zone

terasă

televizor cu ecran plat ( cu Netflix )

uscător de păr și articole de baie

Halat de baie si papuci

interior proiectat la comandă în stil unic

iar toate acestea au fost gândite pentru a vă oferi o experiență de neuitat.