Apartamentul Elegant se află la primul etaj al clădirii și combină atmosfera contemporană și modernă din Oradea cu izul de epocă al palatului, care se păstrează de mai bine de 100 de ani. Apartamentul Elegant dispune de o bucătărie, un dormitor și o baie cu o suprafață de locuit de 60mp. Aici putem găzdui confortabil 2-3 persoane.

Apartamentul dispune de încălzire centralizată, și este dotat cu 2 aparate de aer condiționat, pentru încălzirea sau răcorirea camerelor. Internetul se poate folosi gratuit, userul și parola îl veți găsi în mapa de pe biroul din dormitor.

În întregul apartament, fumatul este interzis, respectarea acestei reguli fiind asigurată cu ajutorul unor detectori de fum. În cazul în care doriți să fumați, vă rugăm să o faceți înainte de intrare sau după ieșirea din apartament, în caz contrar, nu mai avem posibilitatea de a vă găzdui în continuare.

Intrarea în apartament este supravegheată video, iar interiorul este dotat cu senzori de mișcare și sistem de alarmă, gestionate și urmarite de către proprietar pe telefon.

Accesul

Intrarea în scară se face cu ajutorul unui cod trimis în momentul confirmării rezervării în Vili Apartments prin e-mail sau Facebook. După introducerea codului vă rugăm să urmăriți indicatorul cu punctul gri pentru a ajunge la Vili Apartments Elegant, care se află la etajul unu.

Accesul în apartament se face, de asemenea, prin introducerea unui cod numeric pe care Vili Apartments îl va trimite după confirmarea rezervării. La plecare, codul este șters din sistem, așadar, ușa va funcționa cu acea serie de cifre doar pe durata șederii Dvs.

După intrare în apartament sistemul automat va asigura închiderea ușii. La ieșirea din apartament vă rugăm să apăsați butonul EXIT după care ușa se va deschide automat, iar dupa părăsirea apartamentului se închide.

Bucătăria

Bucătăria este dotată cu un cuptor de microunde, aparat de cafea, ceainic, prăjitor de pâine, plită ceramică, cuptor electric, hotă, mașină de spălat. Aici veți putea pregăti un mic dejun, prânz sau o cină ușoară. Bucătăria este complet utilată cu tacâmuri, pahare, farfurii și alte ustensile.

Baia

Baia este dotată cu un cap de duș fix tip ploaie și cu un uscător de păr profesional. Aici veți găsi prosoape albe, cosmetice și accesorii pentru igiena personală (săpun, șampon, dischete demachiante). Sistemul de ventilație poate fi pornit cu ajutorul întrerupătorului aflat la intrarea în baie.

Living-ul

Livingul este integrat cu bucătăria, unde puteți lua liniștit micul dejun, sau să vă uitați la televizor. Pentru păstrarea curățeniei, va rugăm să intrați doar purtând papucii puși la dispoziție.

Livingul este dotat cu o cadă pentru două persoane, o oglindă uriașă, prosoape și diferite săruri de baie pentru o relaxare cât mai plăcută. Încăperea beneficiază de iluminat ambiental reglabil cu LED-uri și spot-uri. Totodată, v-am pregătit și halate de baie, putând fi purtate după baie când doriți să vă relaxați în apartament la micul dejun sau în timp ce savurați o cafea pe balcon.

Camera este dotată cu un televizor LG SMART cu o diagonală de 108cm. În dulapul oglindă incorporabil veți putea depozita valizele sau alte lucruri mai mici..

Dormitorul

Dormitorul este centrul Apartamentului Elegant. Eleganța este reprezentată de tapetul păun, unul dintre cei mai prestigioase produse London Art, care a fost atent selectat de designerii apartamentului.

Mobilierul dormitorului este alcătuit dintr-un candelabru modern, o lampă de podea, fotolii comode cu măsuță, masă de birou, perdele până la podea. Interiorul dormitorului de până la 3 metri înălțime conferă de asemenea un aspect elegant, combinând stilul clasic și modern.

Patul dublu king size este extrem de confortabil și spatios (200cm/220cm), vă oferă o odihna și relaxare completă. Televizorul LG SMART cu o diagonală de 128cm este orientat spre pat, și are peste 120 canale tv și radio în limba română, maghiară și engleză.

Balconul

Apartamentul Elegant are o terasă de 12 metri pătrați, cu o vedere unică spre piața Bémer reînnoit. Acest loc este ideal pentru servirea unui mic dejun delicios, cafea sau chiar și pentru meditație.

Descoperă apartamentul Elegant

Galerie foto

Tur virtual

Rezervă un sejur la apartamentul Elegant