Apartamentul Romantic, asa cum îi spune numele, este o oază de liniște pentru cupluri, tineri căsătoriți și nu numai, care oferă momente selecte și intime. Acesta se află la etajul doi al palatului și are 60 mp. Apartamentul așteaptă vizitatorii cu un dormitor open-space cu living, bucătărie separată și baie proprie. În acest apartament, putem găzdui 2 persoane în mod optim.

Întregul apartament este dotat cu încălzire în pardoseală, dar și 2 aparate de aer condiționat potrivite atât pentru încălzirea, cât și pentru răcorirea încăperilor, în funcție de temperatura dorită. Internetul este gratuit pe toată suprafața apartamentului, iar parola o găsiți în dosarul de pe masa din bucătărie.

În întregul apartament, fumatul este interzis, respectarea acestei reguli fiind asigurată cu ajutorul unor detectori de fum. În cazul în care doriți să fumați, vă rugăm să o faceți înainte de intrare sau după ieșirea din apartament, în caz contrar, nu mai avem posibilitatea de a vă găzdui în continuare.

Intrarea în apartament este supravegheată video, iar interiorul este dotat cu senzori de mișcare și sistem de alarmă, gestionate și urmarite de către proprietar pe telefon.

Accesul

Intrarea dinspre stradă în casa scării se face folosind un cod numeric, pe care îl veți primi odată cu confirmarea rezervării la Vili Apartments prin e-mail, sms sau pe Facebook. Puteți intra în casa scării după introducerea codului, apoi, urmărind punctele roșii, săgețile vă vor îndruma către apartamentul aflat la etajul doi al imobilului, în partea dreaptă a scarilor.

Accesul în apartament se face, de asemenea, prin introducerea unui cod numeric pe care Vili Apartments va trimite dupa confirmarea rezervării. La plecare, codul este șters din sistem, așadar, ușa va funcționa cu acea serie de cifre doar pe durata șederii Dvs.

După intrare, ușa se închide automat. Din hol, găsiți livingul la dreapta, bucătăria în față, iar baia la stânga. La ieșire, ușa se deschide prin atingerea senzorului EXIT al panoului luminos de lângă ușă.

Bucătăria

Din hol, găsiți livingul la dreapta, bucătăria în față, iar baia la stânga. Bucătăria este dotată cu aparat de cafea, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, plită ceramică, hotă, oferind un spațiu ideal pentru prepararea micului dejun, a cinei sau chiar a unui prânz delicios. Sunt asigurate și tacâmuri, pahare, farfurii și alte ustensile de bucătărie.

Baia

Baia este dotată cu cap de duș fix și uscător de păr montat pe perete. Se asigură săpun, șampon, articole cosmetice și de toaletă, dar și prosoape. În timpul dușului, există posibilitatea utilizării iluminatului ambiental, prin intermediul unei benzi LED montate în cabină. Sistemul de ventilație se pune în funcțiune prin intermediul unui întrerupător aflat la intrarea în baie.

Living-ul

Camera de living este încăperea centrală a apartamentului. Acesta este dotat cu o cadă pentru două persoane, o oglindă uriașă, prosoape și diferite săruri de baie pentru o relaxare cât mai plăcută. Încăperea beneficiază de iluminat ambiental reglabil cu LED-uri și spot-uri. Totodată, v-am pregătit și halate de baie, putând fi purtate după baie când doriți să vă relaxați în apartament la micul dejun sau în timp ce savurati o cafea pe balcon. Celelalte piese de mobilier din încăpere, un fotoliu comod, un lampadar, perdelele, lustra, dar și televizorul cu un diametru de 108 cm conferă apartamentului un stil elegant, romantic și modern.

Dormitorul

Elementul care cu siguranță va atrage cele mai multe priviri este un pat dublu (200 cm/220 cm), comod și încăpător, înconjurat de un baldachin suspendat la 3 metri înălțime, completat cu veioze în stil clasic. Banda LED care iluminează baldachinul și zona de dormitor în 6 culori diferite se reglează cu ajutorul unei telecomande.

Balconul

Balconul de 12 mp al apartamentului oferă o priveliște exclusivă asupra pieței Ferdinand, aflată într-un amplu proces de reabilitare. Este un spațiu optim unde puteți să luați micul dejun, să savurați o cafea, sau doar să vă relaxați, lăsându-vă duși pe gânduri.

Descoperă apartamentul Romantic

Galerie foto

Tur virtual

Rezervă un sejur la apartamentul Romantic