Ce spun oaspeții noștri

Superb. Am găsit cel mai romantic loc de cazare din România

Dacă ajungeți în Oradea, puneți ,,Vili Apartments” pe lista de cazare, pentru că va fi o experiență de neuitat. Nu degeaba orașului i se mai spune și mica Vienă a Europei. Are locuri cochete, cool, dar și… romantice. Fără doar și poate, ,,Vili Apartments” este unul dintre ele. Noi l-am testat deja și vă spunem atât: ne-am îndrăgostit de acest apartament ireal de frumos, iar dacă ești o fire romantică, poate fi o alegere faină, pentru un city-break de neuitat, la Oradea.

- realizat de Calatori in bacheti, citeste intregul articol AICI

Locuri superbe, de ținut minte. Top 20 pensiuni uimitoare din România, unde să mergi în 2021

Ne-am îndrăgostit de acest apartament ireal de frumos. Dacă ajungeți în Oradea, puneți ,,Vili Apartments” pe lista de cazare, pentru că e o experiență de neuitat. Nu degeaba orașului i se mai spune și mica Vienă a Europei. Are locuri cochete, cool și… romantice.

- realizat de Calatori in bacheti, citeste intregul articol AICI

Ziua în care am ajuns în cel mai deosebit apartament!

Sincer, m-am simţit ca în străinătate şi îmi doresc să devină asta realitate cât mai mult la noi în ţară. Văzusem fotografii cu locaţia, dar când aprinzi luminile intri în altă lume 💕 un colţ de rai chiar în centrul oraşului Oradea, cu gazde care ştiu ce înseamnă impecabilul şi promptitudinea. În câteva minute am avut soluţii la toate problemele organizatorice, cu amabilitate şi flexibilitate. Recomand pe deplin, mai ales că am avut unde să îmi beau cafeaua pe balconul cu privelişte în prim-plan a Teatrului de Stat. 😇

- Cosmina Oara, citește mai mult AICI

O NOAPTE ÎN PALAT. CEA MAI ROMANTICĂ CAZARE DIN ORADEA!

Lux, spațiu și romantism – cele 3 beneficii de care vei avea parte la Vili Apartments. Imaginează-ți doar: Cum ar fi o ședere cu iz romantic și vedere la minunatul centru istoric al Oradei? Nu te apuca să cauți singur, căci ți-am pregătit deja răspunsul! Vino cu mine și haide să vedem împreună cea mai romantică cazare din Oradea! Povestea celor de la Vili Apartments a pornit din pasiune. Pasiunea pentru frumos, pasiunea pentru Oradea și, mai ales, pasiunea pentru tine, cel ce urmează să le treci pragul. Deși Casa Kolozsváry are o vechime considerabilă, proprietarul a reușit să integreze tehnologia modernă, fără a perturba aerul boem al locului. Te poți bucura de 2 apartamente de 60mp, fiecare cu design-ul său unic, pentru cele mai rafinate gusturi.

realizat de SILTRIPS, citeste intregul articol AICI

Revelion în România: 25 destinații pentru trecerea dintre ani

Vili Apartments oferă cazare în regim hotelier în inima orașului Oradea, cu o panoramă exclusivă spre centrul istoric. Este ideală pentru 2 persoane, iar cele 2 camere sunt decorate în stil modern și oferă confort și relaxare.

realizat de Travelminit.ro, citeste intregul articol AICI

4 CAZARI DE VIS DIN ROMANIA PE CARE TREBUIE SA LE VIZITEZI ANUL ACESTA

Noi am fost cazari in apartamentul Romantic care se afla la etajul al II-lea al Casei Kolozsváry, proprietarul avand un apartament similar la un etaj mai jos, numele lui fiind Elegance. Dormitorul este open-space iar apartamentul vine dotat cu bucatarie si baie si o terasa in forma de L cu un view, asa cum spueam mai sus, absolut superb.

realizat de That Monday, citeste intregul articol AICI

Parteneri